יחיל צבן מוציא ספר חדש, ואנחנו שמחים להשיק אותו ביום שישי, 28/10:

10:30 התכנסות וכיבוד

11:00
יפתח אלוני מו"ל הוצאת אפיק בדברי פתיחה
הסופר דרור בורשטיין מחבר הספר תמונות של בשר
השף יובל בן נריה ממסעדת טאיזו ומיאזאקי
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של הרפואה והתזונה ולליקוט צמחי בר
ד״ר יחיל צבן, החוג לספרות, אוניברסיטת תל אביב

הספר ארץ אוכלת מציע לקוראיו ניתוח מבריק של הטקסים, הסיפורים, הסמלים והמשאלות שמרכיבים את תרבות המזון בישראל.
בשורה של פרקים מצחיקים וחריפים בוחן יחיל צבן את שפת המזון הישראלית, מציג את צדדיה הפנטסטיים, האלימים, האבסורדים והמיסטיים, ומשדך מחדש בין אכילה לכתיבה ספרותית.

ד״ר יחיל מלמד וחוקר בחוג לספרות באוניברסיטת תל אביב. ספרו הראשון "ונפשו מאכל תאווה: מזון ומיניות בספרות ההשכלה" יצא ב-2014.

כניסה חופשית

איך מגיעים ואיפה חונים? כל התשובות כאן

להתראות